✨麻辣烤魚(BB辣)烤魚嘅魚皮烤得好香口😋😋魚肉冇乜刺,口感唔錯🐠而麻辣湯底好香😆裏面有少少薯粉,質地煙韌 好索汁,而腐皮好好食。.✨蒜茸燒扇貝 & 燒蠔2樣都重蒜味,而蠔好有水份 質地滑溜溜🦪.🍲火鍋- 四川麻辣湯底: 同麻辣烤魚嘅麻辣差唔多~個港式烏冬會因為個湯底 好食咗🍜✨牛小排食落帶有甜味,肉感上係偏肥 幾好食🐮.✨黑毛豬肉片🐷鍾意呢個‼️每一份都算唔少塊肉🥩豬肉好有肉感 少脂肪組織,感覺相對冇咁肥🐽✨Beer🥩純粹鍾意食好多肉配埋beer~Btw我未試過自己裝酒 就咁當汽水咁裝🙈男店員即刻過嚟教我點樣裝酒 話要打斜40(?)度🍺🫧-✨海鮮🦞:蟶子同埋蜆食落好新鮮,質地唔會實實地 而係軟,好似冇食到沙👍🏻.✨雪糕:有好多唔同種類嘅雪糕品牌‼️我淨係食自己鍾意嘅口味算(榴槤雪糕、香芋糯米糍🤣)
✨麻辣烤魚(BB辣)
✨蒜茸燒扇貝 & 燒蠔
2樣都重蒜味,而蠔好有水份 質地滑溜溜🦪
✨牛小排
食落帶有甜味,肉感上係偏肥 幾好食🐮
✨黑毛豬肉片🐷
✨Beer