2011-04-18 7 瀏覽
係lane crawford買完嘢之後, 家姐話要食froyo, 所以去最近嘅yomama食家姐例牌要double oreo同honey, regular original $38今日個女仔好慷慨, oreo同honey落得好多好多, 其實根本只係鍾意食toppings嘅家姐, 一見到杯變咗做黑色嘅froyo就好開心我就唔鍾意, 因為我鍾意yogurt本身嘅酸味, 所以toppings只會揀水果或者granola但係$38 有咁多toppings都幾抵食嘅, 只不過俾我嘅話, 我會用途36黎買蘋果包yomama嘅honey係froyo 店最好嘅honey, 我講嘅係同froyo嘅合櫬度, 唔係qualityyomama嘅honey, 清甜得黎同froyo好夾, 就算今次落咁多都唔會只係食到甜味, 浪費咗yogurt嘅酸味相反九龍城嘅smile用嘅雖然係高級嘅manuka honey, 但唔係高級就代表一定好, manuka honey太過濃味, 質感亦都太過厚重, 甜度爆燈我覺得成杯froyo就冇咗嗰份清甜+酸味, 甜過晒雪糕, 咁嘅話點解唔食雪糕呢?oreo大小亦係咁多froyo店最
好多oreo同honey!!

oreo大小亦係咁多froyo店最好嘅, 唔會只係oreo碎, 亦唔會大得濟好難食,

yomama係我繼yogurtime之後最愛嘅froyo, 但係唔知道係咪早前食得太密, 依家有啲厭...
但係我相信係黎緊嘅夏天froyo又會變番我嘅最愛
2011-04-18
2 分鐘 (外賣自取)
好多oreo同honey!!
  • original flavour + honey