2017-06-26
今日朝早同朋友ifc睇戲後就去覓食,難得過黎中環都唔係咁熟路,朋友揀左crafty cow,一入到去見到環境唔錯。坐底果staff推介Linguine,因為係freshly made,既然推介就梗係試下啦,我同朋友嗌左truffled wild nushroom linguine alfredo 同埋 Wagyu steak sandwich開心share, 跟餐飲品可以揀japanese tea/ french tea/soda/coffee或者加$40轉手工啤酒。我地揀左french tea,都幾香茶味,首先上steak sandwich,個牛扒好juicy同足料,沙律D菜好新鮮,沙律汁味道唔錯。扁意粉上面D芝士好夠味,mushroom好爽好入味,食飽後我地一邊聽著輕鬆ga音樂,一邊傾計,渡過左愉快嘅下午,值得一讚係餐廳格局令人覺得好relax,店内擺放左好多手工啤酒,好有特色!