🌕 Casa di luna 🌟 最近港女媽媽成日都周圍到訪啲打卡cafe, 最近又話想去銅鑼灣睇聖誕樹,就順便食個晚餐再去行下~🎄Dinner set ($368)位於銅鑼灣中心既26樓,自然可以睇哂夜景,餐廳差雖不大,幾張枱靜靜地食飯都好有氣氛。🍅蕃茄流心蟹肉盒🦀配上溫泉蛋同滿滿既蟹肉,擺盤亦非常精緻,有別於其他cafe以沙律作為前菜,用清爽酸甜既蕃茄配上鮮甜既蟹肉係令我地非常欣賞既頭盤!龍蝦湯🦞濃厚既龍蝦湯裡面有少許龍蝦肉。🦀炸軟殼蟹白松露意大利粉🍝擺盤精美,味道不錯,白松露味好香有點蓋住左軟殼蟹既味道。烤羊架🐏如果你鐘意食羊就一定會鐘意,大概5成熟,一啲都唔騷,唔會太肥而且好嫩!如果可以問埋客人想要幾成熟會好啲,始終有人唔太超甜或者太熟!🍫Tiramisu 🌑🌚本身黎呢間餐廳就係為左呢個隕石tiramisu,開頭我仲以為要敲碎佢😂厚而唔算好甜既cream加上軟軟既海綿蛋糕,鋪上濃郁既可可粉!超推介!
🌕 Casa di luna 🌟

Dinner set ($368)

蕃茄流心蟹肉盒

🍅蕃茄流心蟹肉盒🦀

龍蝦湯

龍蝦湯🦞

濃厚既龍蝦湯裡面有少許龍蝦肉。

炸軟殼蟹白松露意大利粉

🦀炸軟殼蟹白松露意大利粉🍝

擺盤精美,味道不錯,白松露味好香有點蓋住左軟殼蟹既味道。

烤羊架

烤羊架🐏