2020-05-15 363 瀏覽
六月開始罷市又有捐錢又有提供地方又有連儂牆嘅大黃店💛本身係想係行山之前食西貢嗰間分店㗎 耐何佢實在太多啦 我哋唔想咁遲先開始行山就冇食到😭😭所以之後我哋就搵左一個weekend去咗尖沙咀食brunch🥰·全天豪華黑毛豬扒早餐 $139呢個都幾好味既 尤其欣賞佢個炒蘑菇好好味🍄個蛋就炒得老左少少 所以無咁滑🤭🤭個黑毛豬扒肉質都幾好 而且都有三四塊😎個scone我就有少少失望啦 食落比較粉 口感麻麻地 可能都係食多士會好味啲 不過佢自己製啲果醬真係好特別 我個玫瑰蘋果果醬個味好出 食完都覺得自己優雅左😂😂🌹·大啡菇沙律配玫瑰蘋果油醋汁 $79因為我哋唔想行山咁大負擔 所以就嗌咗個沙律 佢個沙律都唔錯嘅 個汁都幾好食 不過 不過佢個大啡菇係凍㗎😭我自己覺得凍嘅大啡菇真係麻麻哋好食 我都係鍾意熱辣辣多啲🤭·
全天豪華黑毛豬扒早餐 $139
全天豪華黑毛豬扒早餐