2024-07-08 121 瀏覽
鍾意食戚風蛋糕嘅你,唔會唔識 La Famille,今年係 La Famille 10週年慶,我哋搬咗去港島之後,都要買嚟食下先!我哋早幾日就去咗太古城分店,門外放哂啲蛋糕出嚟,睇見都吸引!我哋一人買咗一個細蛋糕,一人一個最開心,因為大家可以揀自己嘅味道嚟食!我哋就揀咗 #日本日向夏蜜柑 , #雙重朱古力 , #大甲香芋黑糖麻糬 & #沖繩黑糖栗子蒙布朗 。4隻味都好特別,我自己鍾意食朱古力,呢個雙重朱古力,真係啖啖朱古力味,好正呀!阿囡就鍾意清清地,蜜柑真係好清新食完唔會覺得好漏。細佬就係麻糬愛好者,而香芋黑糖麻糬真係好特別!而爸爸鍾意食栗子,佢話栗子蛋糕係最好食嘅。總結:威風蛋糕真係幾好食,又唔會好甜好漏,舖頭好多口味,下次再試其他口味先得!

阿囡就鍾意清清地,蜜柑真係好清新食完唔會覺得好漏。

細佬就係麻糬愛好者,而香芋黑糖麻糬真係好特別!

而爸爸鍾意食栗子,佢話栗子蛋糕係最好食嘅。

2024-06-27