2019-02-01
無論幾時食飯都記得要book枱。但係唔知點解book左枱都要等。。四男一女食左好多野,$218手切肥牛,我覺得好食過牛頸脊。我覺得好好食既有牛栢葉、鵝腸、頂級午餐肉。牛栢葉十分爽口,鵝腸肥美,不過要小心唔見左。頂級午餐肉,係新鮮炸出黎,所以唔洗放入煲都好好食。蟹子墨魚滑,好好呀!佢唔焦只係個面有蟹子,墨魚滑入面都有好蟹蟹子。所以之後的每一粒墨魚滑都是蟹子墨魚滑。唔太好食既有豬腸。十分唔好食既有自家製響鈴,響鈴我覺得大家平時屋企打邊爐買到既響鈴重好會過佢既自家製響鈴。可能是做好左好耐好耐既關係吧!墨釀油炸鬼,係好味的,但我覺得要再多些墨魚滑比較會有更大我口感會好些。新鮮做出黎,係會好脆口,但我會覺得要好似響鈴和炸魚皮既食法一樣,要放一放入煱,之後先食。