2021-06-12
今次試嘅日本菜係位於蘭桂坊Tokio Joe好多朋友都有推介,我哋今晚就去試試先😍◭ Joe’s Seared Sushi Combo $320(Seared Toro, Seared Wagyu Beef, Grilled Salmon)三款壽司入面最正係和牛,入口即溶😋其次當然係拖羅壽司,好肥美;最後係炙燒三文魚壽司,不過不失🙊◭ House Special Roll $195 呢到有多款特色卷物,我哋揀咗牛油果軟殼蟹卷,食嘅時候,軟殼蟹仲有暖暖地👍🏻好鬆脆😆◭ Beef Amiyaki $280呢款網燒牛肉醬汁味道好特別,同牛肉味道好夾,望落似好細碟,大概二人份量,兩個人食啱啱好Tokio Joe 壽司好明顯比其他壽司店係偏細件,但味道同食材高質、新鮮,整體不錯的👍🏻我哋遲下會再去試埋佢嘅廚師發辦同其他卷物🥰
好多朋友都有推介,我哋今晚就去試試先😍
◭ House Special Roll $195
◭ Beef Amiyaki $280