2018-07-14 167 瀏覽
如果黎到旺角想食飯,但又冇心水餐廳,咁我就一定會行呢條女人街。因為呢條街九成都係餐廳,仲要唔貴!完全係窮人恩物。今次俾我有新發現。呢一間餐廳主打紅米飯同芝士撈,兩樣都係我鍾意食嘅🤤🤤。打開餐牌見到佢promote 緊海南雞飯😍,又係我鍾意食嘅嘢🤤,本身就諗住揀佢點知侍應話已經賣晒😩。睇嚟佢哋都幾好生意。咁所以我就叫咗個晚餐set,因為晚餐set比較平😂,咁岩我有睇啱個餐。我叫咗個蔥油雞扒配紅米飯。所有套餐佢都會包一杯低糖紅茶/綠茶。成日出街食嘢,今餐食紅米飯感覺上好似好健康咁😂。我男朋友就叫左個意式鮮茄焗豬扒飯。唔知係唔係佢主打芝士撈呢,佢個屋飯成個面都係芝士😍😍。我下次一定會叫呢個!