2019-05-31 351 瀏覽
諗住試下去遠啲既元朗下午茶,搵openrice 都有幾間好介紹,搵下搵下見到呢間環境好似唔錯,食物賣相都唔錯,咁又好好既係可以openrice 直接訂位超方便。同個朋友唔識路,好耐先入元朗一次,西鐵啲指示牌可以再好少少,終於入到形點開始搵餐廳位置,根據店舖號碼搵!又上上落落!最終要打電話去餐廳問😅!原來行左另一邊,最終都搵到,原來係半戶外,好天時候係唔錯!入座開始睇下午茶,我叫左一份牛油果醬墨西哥卷,朋友點左比目魚。等左20分鐘左右食物到啦!賣相吸引,食落去無驚喜!反而驚喜係下午茶有甜品送😋似movepick 既雪糕球一個。整體上,環境都幾好,只係當日好似冇咩冷氣,而且有烏繩飛黎飛去困擾。覺得呢方面需要改善。
2019-05-04