2021-11-26 196 瀏覽
有陣時放工放學好肚餓又唔想煮飯😩唔知大家會唔會買叮叮飯盒返屋企食呢!最近波仔做緊#波仔日韓美食節 ,除左平時嘅波仔產品之外,仲有好多日本及韓國產地直送嘅美食🤤包括:韓國「圃木園」韓式上湯小籠包、韓國迷你芝加哥薄餅、正宗CJ Bibigo韓國泡菜等等,另外仲有近期大熱嘅日本日東卷蛋,小編今次都買咗幾款返去試吓🧡🧀🌶芝士泡菜雞粒炒飯呢款炒飯啱哂鍾意食韓國嘢嘅小編,泡菜同雞肉嘅份量都非常充足,叮完之後配埋溶咗嘅芝士一齊食非常惹味🥓白汁芝士煙肉意粉醬汁嘅份量非常充足,叮完仲係有濕潤嘅感覺,芝士配煙肉夠曬香口🎃椰汁紅豆南瓜蓉食完梗係要食返個甜品啦!味道不會太甜亦夠足料,平時鍾意食南瓜蓉嘅朋友仔可以試吓😍🍕迷你芝加哥薄餅(烤豬肉味)前排韓國製嘅Pizza引起左搶購熱潮!呢款迷你薄餅味道都唔錯㗎,四款口味任君選擇,作為下午茶一流😁_

🧀🌶芝士泡菜雞粒炒飯

🥓白汁芝士煙肉意粉

🎃椰汁紅豆南瓜蓉

🍕迷你芝加哥薄餅(烤豬肉味)

_