2019-10-23
之前見到lunch time 好多人排隊,今次突登過咗lunch time 先去,好嘢唔駛等。Order咗個皮蛋肉鬆拌豆腐,個台灣特製醬汁好好味,之前喺第二間食呢味菜,個汁超甜,呢個唔錯。食台灣嘢咁緊係要試吓個台灣麵啦,叫咗紅燒筋肉雙盛牛肉麵,牛𦟌勁厚切,牛𦟌牛筋都好淋。又見到個菜叫水蓮,從未食過,個waiter話係台灣特產喎,就試咗個薑絲炒水蓮,好特別,食落爽爽哋,我諗都幾高纎。本來收手㗎啦,2個人食已經7成飽,個waiter話鍋燒三杯雞係佢哋signature一定要試,又叫咗,果然好得,個三杯汁超好味,d雞又啱啱好,好嫰,好介紹,不過勁飽。我哋仲叫咗2杯嘢,黑糖薑母茶同蘆薈冬瓜茶,個薑茶超薑,個冬瓜茶都幾清潤又唔太甜。個menu仲有好多嘢想試,不過要等下次,飽到不行了☺️
個menu仲有好多嘢想試,不過要等下次,飽到不行了☺️
皮蛋肉鬆拌豆腐
大呷紅燒筋肉雙盛牛肉麵