餐廳: 雲桂香米線專門店
資訊:

2014-09-03 1076 瀏覽
原來葵芳開了雲桂香,今日做嘢經過門口有車位,當然要入去試下,地方都幾大,人客唔多,座位幾闊落,光猛乾淨!店員勤快!坐在靠牆座位!米線餸菜有好多選擇!自己最喜歡熱拌米線!因為其他米線店無!只有涼拌!揀咗:大腸冬菇熱拌米線:本來想叫豬小肚,但店員話無!所以改做豬大腸!食物好快上菜!好大一碗!我自己已經知食唔晒!面頭有好多榨菜酸菜同花生!撈埋一齊食!熱辣辣!大腸冬菇入味煙韌,配爽脆榨菜花生!得叫了小辣,又刺激又可以食到食物原味!不過最後都你辦法食得晒!好飽好滿足!二十週年叫粉麵可加$3叫飲品(冷/熱)我叫了熱菜蜜,偏甜,不過可接受!

揀咗:

2014-08-31