2016-10-28 3204 瀏覽
為左去黃埔總站參觀下~我地特登相約係黃埔食晚餐~黃埔站C2出口一行過對面就係~位置好方便!裝修幾特別叫左個小食 沙爹串燒4串($68)好好味~牛豬雞都燒得岩岩好! 唔會太老! 正! 唔洗點醬都好入味=)豬頸肉湯河($53)最中意食豬頸肉~超大塊~份量都勁多~一碗份差唔多有十塊~呢個好撒食!同埋佢呢到既湯河同豬頸肉係分開上~唔會浸到D豬頸肉林哂or冇哂香茅味 =)越式炒黑粉絲($78)未食過黑粉絲所以好想試下~原來係少少似韓式粉絲既感覺~煙煙韌韌咁幾好咬~好多料好大碟~兩集大大既蝦! 同好多魚蛋條~唔會太油~!好味!飲品叫左杯個名好特別既越式滴漏咖啡沙冰($38)開頭以為係依加好與果種有支野倒轉插落D冰果種原來唔係~不過我幾中意佢唔係真係好沙冰將支館插落D其實都係飲緊液體~唔會太甜~都幾特別! 服務都好好~我地隔離枱叫左好多野食~一次過黎到有D不知所措咁~waiter都好好咁話邊D盡快熱辣辣食會好味D~邊D凍食慢慢食都無所謂~好體貼=)
為左去黃埔總站參觀下~我地特登相約係黃埔食晚餐~
黃埔站C2出口一行過對面就係~位置好方便!
裝修幾特別
叫左個小食
沙爹串燒4串($68)
豬頸肉湯河($53)

越式炒黑粉絲($78)
未食過黑粉絲所以好想試下~
原來係少少似韓式粉絲既感覺~煙煙韌韌咁幾好咬~

飲品叫左杯個名好特別既
越式滴漏咖啡沙冰($38)
開頭以為係依加好與果種有支野倒轉插落D冰果種
原來唔係~
不過我幾中意佢唔係真係好沙冰
將支館插落D其實都係飲緊液體~
唔會太甜~都幾特別!

好體貼=)