2008-02-15 22 瀏覽
早排同朋友去買電腦o野,見到好多人排隊,應該ok掛,等20mins,叫了一個海南雞飯,串燒飯(三串豬牛雞各一) 青檸梳打及椰汁冰.海南雞飯的雞去骨的都算滑,雞味嘛嘛,個油飯味道ok,可能味精加強了味道,但生米.串燒飯以雞肉串最好食,其餘兩隻都好鞋同乾.沙爹醬就調配得幾香.兩個飯都跟冬瓜湯, 細細碗但有一種好強好熟識的味道,褔字麵的味精!愈飲愈渴.所以先叫了兩杯特飲.青檸梳打即係7-up+ 一片青檸,有點良心好喎! 椰汁冰有椰汁味,但叫得冰,完全無想過係室溫o羅.環境清潔真係嘛嘛,D同地下都油林林. 細而且好迫,我們兩個人,要搭張四人,但當大家的食物都O黎哂,跟本放唔落,不停趕住食哂,等佢收了部分碗碟先夠位.服務我去時FULL HOUSE,好耐都無人招呼. 因為買了好多O野好重,問佢拿張凳放o野啦,佢話無凳,頂!我覺得自己好天真好傻, 以為多人排隊就好食>.<!
我覺得自己好天真好傻, 以為多人排隊就好食>.<!