2023-09-07
之前睇youtuber介紹,任食21款雞翼同啤酒任飲,真係好吸引,同朋友book定位去試下懷著興奮心情去到,女侍應坐在reception,望都冇望我地,話 "第二行最後個位啦",冇帶位情況下唔肯定咁坐底左,然後佢繼續坐reception 示意唔係呢張,其他餐廳另外兩枱食客望住我同朋友都幾尷尬坐底之後佢慢慢行過黎比qr code 我地落單,我問佢可唔可以坐另一個位,佢話其他位置有其他預約所以唔得,當時成間餐廳得兩枱食客,但女侍應咁講就算啦,可能一陣真係坐滿哂呢大概10分鐘,個兩枱客人都埋單了,由於係限時90分鐘放題,我同朋友食到最後15分鐘,都唔見再有其他食客上黎,最後直頭成個場都冇人,真心好奇點解唔可以自己選擇另一個位?女侍應執枱都只係將枱上所有食物渣滓直接掃落地下,衛生情況一般,而枱上既碟都有汚漬...食物方面,雞翼係熱辣辣上,賣相吸引,味道其實唔算好好食,但可以做到咁多款口味,睇得出每款都有設計過,幾有心思最後總結一下,同朋友都認為最好食係佢既薯條醬汁,黑松露沙律醬,真心不錯,但同朋友都認為唔會再黎,試一次就夠了,另外服務態度真係好影響用餐食感同心情,難得放假比錢受氣真心唔抵,女侍
最後總結一下,同朋友都認為最好食係佢既薯條醬汁,黑松露沙律醬,真心不錯,但同朋友都認為唔會再黎,試一次就夠了,另外服務態度真係好影響用餐食感同心情,難得放假比錢受氣真心唔抵,女侍應態度有待改善