(非會員)
2006-03-29 2 瀏覽
之前在"開飯喇"網站睇到介紹依間店舖,當中有不少人推介石頭鍋飯,於是就在25/3 星期六去左試下。我地一行二人晚上8點10分入座。立即叫左兩個套餐﹕1)前菜、1個石頭鍋飯、1個泡菜燒餅,凍檸檬茶(HK$88) 2)前菜、1個石頭鍋飯、1個海鮮豆腐辣湯(我地叫左唔辣),熱檸檬茶(HK$98) 。約10分鐘,一杯凍檸檬茶到左,但係熱檸檬茶同其他野都未到,咁我地追左第一次。5分鐘之後,海鮮豆腐湯到左..不過係辣既,但我地係叫左唔辣,所以叫佢再整過。之後,兩個石頭鍋飯及泡菜燒餅都到。到了8點半,唔辣的海鮮豆腐湯都仲未到,我地追第二、三次(當時,有好多枱都未黎齊D 野,個個都不停咁追侍應。)到8點45分,唔辣的海鮮豆腐湯都仲未到,但我地差不多食完喇。(由於我地坐近廚房,聽到原來之前有一個唔辣的海鮮豆腐湯做好,應該係我地枱,但係其中一個侍應將一個唔辣的海鮮豆腐湯俾左其他枱,所以我地追左幾次都未有。o個個時刻,簡直佛都有火,有無攪錯,咁做野,簡直離譜!!!)。我地決定取消唔辣的海鮮豆腐湯,並結帳。張單仲收我地兩個套餐既錢,我地於是同佢理論,最後決定只計一個套餐同一個石頭鍋飯錢。我地當時嬲,一肚氣,

張單仲收我地兩個套餐既錢,我地於是同佢理論,最後決定只計一個套餐同一個石頭鍋飯錢。我地當時嬲,一肚氣,所以一毫子TIPS 都唔俾。

依間店舖食物又唔係特別好食,但就食到一肚D 氣..所以各位,記得千萬唔好去依間店舖。

因為後來找不回有關此店舖既食評頁作評語。在此,多謝網主幫忙,重開此頁。