2009-08-26
某一夜晚同友人去左又一城行 .. 本身想食板前 .. 但等位等到痴左線 ..EXP又勁多人排隊 .. 於是去左RICE PAPER .. 其實想去好耐架啦 不過見佢好似幾貴咁 .. 咁諗住唔使等位就試下啦 .. 入到去我地叫左個2人SET DINNER .. 唔算多野食囉 .. 最尾我地都係食唔飽 .. -0-有個係串燒春卷同炸蝦餅 .. 不過不失啦 唔係話好難食亦唔係好好味 .. 跟住有個係DIY既RICE PAPER軟X蟹 . 但想講 .. 好難食 . 最尾我都係放棄左自己整 .. 淨係食個軟X蟹算 -0-個炸雞(半邊) 咸咸地 .. 但係都係好普通囉 .. 最尾甜品 .. 叫做係成餐最好食架囉已經 .. 我唔記得左個名叫咩 .. 係醒糕係面 .. 下面係蛋糕咁樣架 .. 其實我覺得甜左D 但友人話岩岩好 .. 埋單咁都三百七蚊 .. 仲要唔飽又唔好食 .. 一定唔會再黎 !!!!係環境真係好好囉 .. 好中意果度D INTERIOR DESIGN ..
入到去我地叫左個2人SET DINNER ..
唔算多野食囉 .. 最尾我地都係食唔飽 .. -0-
個炸雞(半邊) 咸咸地 .. 但係都係好普通囉 ..