2022-08-13 186 瀏覽
成日夜晚係粉嶺游泳池游完水都想試下食呢間,終於琴晚早游完過黎仲未截單,就過黎試食啦!馬拉茶黎講整體水平中上偏高,但未係最好,覺得好好食但仲係有一間天花板存在會覺得佢未係最好🤣琴晚點左一個套餐同啲小食,整體價錢合理,不過不失😌馬六無骨海南雞飯拼新加坡喇沙一個套餐可以食到海南雞油飯加喇沙,正!雖然喇沙量少,但兩個人食加小食,完全夠哂!一個人食嘅話唔洗加小食!食完喇沙同海南雞,仲可以試下喇沙湯飯🤣榴槤咖央多士望落感覺就係多士,不過食落味道又真係唔會令人吐嘈😛娘惹蘿蔔餅望落去非常之油膩,但食落去唔會,整體感覺幾好😬椰子班蘭冰,幾好飲,不過無特別感覺🤣唔係配餐可以平啲加點唔會特別點黎飲🙈整體兩個人食,價錢真係唔算高,又可以食到好多唔同野,開心!係粉嶺終於有間似樣嘅馬來西亞餐廳啦😆😆不過我。。。都係覺得佢啲小食有少少貴🤣
琴晚點左一個套餐同啲小食,整體價錢合理,不過不失😌

馬六無骨海南雞飯拼新加坡喇沙

榴槤咖央多士
望落感覺就係多士,不過食落味道又真係唔會令人吐嘈😛

娘惹蘿蔔餅
望落去非常之油膩,但食落去唔會,整體感覺幾好😬

不過我。。。都係覺得佢啲小食有少少貴🤣