2022-04-26
🔖香港有3間分店:上環、銅鑼灣、將軍澳。招牌菜一定係好少見既藍芝士蘋果薄餅😍幾孚每枱都有叫,真係好好味🤤之前食過幾次都係外賣,今次第一次堂食。新鮮出爐熱辣辣更加好正!!!🍽 藍芝士蘋果薄餅$178第一次聽呢個名覺得咁新奇既??同埋幻想唔到咩味?但食完一啖之後就停唔到🤤🤤🤤兩個人係絕對食得哂!薄既餅底,濃烈既藍芝士+蘋果片鋪滿係薄餅面。唔需要覺得接受唔到藍芝士,佢食落去加埋蘋果既甜味,中和到藍芝士既濃味係岩岩好!Order左之後,唔洗10分鐘就有得食,新鮮出爐😍食完就明點解佢咁受歡迎!🍽香烤黑椒雞翼$58 呢個比正常質素覺得好食!雞翼都算大大隻,咬落口覺得好多汁,肉質滑。黑椒味覺得濃,但又唔係平時食個隻黑椒得個辣字,應該加左蜜糖,所以甜甜地好食!🍽手工啤$50好岩女仔飲,叫左個桃味,飲落去偏甜少少,但都好飲,不過就細支左d,倒出黎岩岩好得一杯。😋食物:️9/10🤵🏽♂️服務:9/10🍴環境:8/10💰人均消費:$150🤩性價比:9/10
🍽 藍芝士蘋果薄餅$178
🍽香烤黑椒雞翼$58