2024-12-22
前菜都好有驚喜,我鍾意食嘅就係鱈魚香子,好新鮮!而且口感仲好滑嫩,入口溶化牛舌外面好焦香食落口仍然可以保持口感爽彈,仲好juicy,加少少鹽同埋檸檬汁就已經好好味燒雞翼外脆內軟,加埋少少鹽就更加入味可口鰻魚真係好厚身,啖啖肉!燒鰻魚表面有豐富嘅蒲燒鰻魚汁,甜甜香香好好味!鰻魚魚肉鮮嫩,而且仲無咩骨金菇豚肉卷,廚師推介我地食左先,因為食落口甜甜酸酸,好醒胃!入面仲有爽脆嘅金菇,如果夾埋紫蘇葉一齊食,味道仲好夾呢和牛肉眼肉質仍然超豐富,和牛肉眼食落口肉質好嫩滑,油花嘅分布仲好均勻牛油帶子好新鮮彈口,生熟程度啱啱好,唔會太韌!配埋牛油,惹味可口暖笠笠嘅金黃色玉子燒,入面有好creamy嘅芝士!食落口仲有好濃郁嘅芝士香味滑蛋雞肉飯,雞肉嫩滑多汁,配埋滑蛋,入口非常順口白桃、巨峰梳打甜度適中,解渴解膩一流餐廳環境好舒適,餐廳設有半開放式廚房設計,可以近距離睇到廚師們燒烤嘅廚藝,仲好好氣氛!餐廳店員服務態度好友善,抵讚
燒雞翼外脆內軟,加埋少少鹽就更加入味可口
滑蛋雞肉飯,雞肉嫩滑多汁,配埋滑蛋,入口非常順口
白桃、巨峰梳打甜度適中,解渴解膩一流