2018-05-24 54 瀏覽
嘩!超鍾意食雞翼嘅我發現到一間專做雞翼嘅餐廳咁痴線嘅事一定要去試吓!!佢餐牌好簡單有四隻雞翼八隻雞翼同24隻雞翼,可以揀脆皮炸同原味,仲可以一半一半添。佢有17款口味醬汁,只有巴馬臣芝士松露要加錢,其他都放曬起櫃臺等你去試一試。要辣有原裝美國水牛,Wing it 水牛,蜜糖是拉差,八味香辣,韓式香辣,墨西哥辣椒醬同墨西哥辣椒芫荽醬。唔辣有蒜味,孜味,北京填鴨風味醬,田園醬,藍芝士醬,蒜香蛋黃醬,燒烤醬,蜜糖芥茉醬等。佢用了大隻靚雞翼,脆皮款式炸得啱啱好,充滿肉汁,外皮酥脆。原味燒雞翼感覺冇咁熱氣可以食多幾隻。總之兩款都好好食。佢嗰10幾款醬起堂食時可以任加,有辣有唔辣仲可以幾溝添,我哋叫咗兩份8隻真係可以隻隻唔同味。佢仲好貼心入咗D雜果汁同能量水,配合一齊食可以減低罪惡感!佢成為咗我經過銅鑼灣必去之點!大力推薦愛翼如我者去食食食!

佢用了大隻靚雞翼,脆皮款式炸得啱啱好,充滿肉汁,外皮酥脆。
原味燒雞翼感覺冇咁熱氣可以食多幾隻。總之兩款都好好食。