2023-01-04 1793 瀏覽
難得入到嚟 #屯門,梗係要搵啲好嘢食🤤 呢日我就約埋 #首領 過嚟探班😉 迷宮一樣嘅商場設計,搞到 #小秘書 真係有啲迷😅 左穿右插終於嚟到目的地 山見台式火鍋San-Kinn。嚟遠已經見到 #靚媽媽 拖住阿B👶🏻喺餐廳門口等緊😅 不過👶🏻實在太耐無見我哋,難怪有啲怕羞☺️ 睇嚟 #小秘書 要勤力啲探班先得喇 💪🏻餐廳嘅設以 #台灣 #十份車站 為藍本,地方都幾寬躺。而我最鍾意就係佢哋嘅一人一鍋湯底,衛生之餘又可以就個人口味😝 呢日我就揀咗佢哋嘅 #風味沙茶老鍋 做湯底,濃濃嘅沙茶口味,用嚟配襯肉類尤其出色😉 90分鐘無限量供應嘅 #豬肉 同 #牛肉 品質都算係唔錯,加埋外面各式各樣嘅 #蔬菜、#肉丸 同 #飲品… 餐廳真正可以做到客人「吃個飽」🤤 鍾意烚吓烚吓嘅你哋,可以考慮過嚟試吓呀😉

2022-12-27
$222.6 (午餐)