2022-09-03 25 瀏覽
男朋友睇完top gun之後癡咗線,日日都係到唱take my breath away😑上網睇原來真係有top gun bar,希望有生之年可以去到再出食評😚未去到美國之前happy share吓一間喺旺角嘅Southern American酒吧餐廳,發現open rice係無嚟間餐廳,好神秘😂入面係有全港唯一一部黑膠唱片點唱機,不過嗰日啲店員好忙,我哋唔太識用又唔好意思麻煩人,所以都係下次再試🤣同炸雞窩夫相比,漢堡包比較普通🤣價錢相對其實漢堡包店偏貴,份量亦較少💰所以比較建議大家試吓炸雞窩夫🤪CHICKEN & WAFFLES $125⭐️⭐️極度推薦⭐️⭐️本身以為又咸又甜會好奇怪,但食落覺得呢個配搭好得意😆 炸雞柳炸到好香脆,肉質嫩質🐓窩夫厚身好香蛋味,waiter攞過嚟個陣已經聞到好香👃食落好鬆軟👍🏻
CHICKEN & WAFFLES $125
⭐️⭐️極度推薦⭐️⭐️