2023-05-08 118 瀏覽
以色彩繽紛嘅霓虹燈作裝飾,主打多款地道新鮮西班牙菜,特別係海鮮類,品嚐美食之餘,打卡都一流😍餐廳設有室內及室外座位,觀塘呢間分店係Pet friendly 店,可以帶埋寵物喺outdoor chill下🤗▫️棒棒鵝肝賣相十分精緻嘅凍盤!鵝肝配上開心果碎,口感Creamy,味道濃郁甘香▫️ 薄切炙燒吞拿魚腩炙燒過嘅吞拿魚腩,食落有少少焦香,魚肉軟嫩,配搭新鮮嘅沙律,感覺清爽健康!▫️西班牙薯仔蛋餅一上枱已經聞到陣陣蛋香,一款西班牙地道小食!香脆蛋餅包住軟淋嘅薯仔粒配上醬汁及明太子,切開有流心嘅效果🤤口感Creamy,濃郁蛋香,必食呀🫶🏻▫️巴塞隆拿式烤紅蝦紅蝦好大隻,肉質飽滿,烤得好惹味😍蝦肉爽彈鮮甜,蝦膏濃郁甘香!▫️黑安格斯肉眼牛扒配香草青醬牛扒加咗黑椒鹽落去煎,好香呀😍7成熟剛剛好,肉質粉嫩軟淋,牛香味濃郁,拌碟仲有蘆筍同蕃茄仔,好食!🍹ᴡʜɪᴛᴇ sᴀɴɢʀɪᴀsᴀɴɢʀɪᴀ係西班牙一款傳統飲品,白酒加入青蘋果、荔枝及百香果,味道好清新,喜歡!🍹ʀᴇᴅ sᴀɴɢʀɪᴀ紅酒加入蘋果、桃、橙及肉桂,味道相對濃郁啲~整體嚟講,食物美味,好適合同朋友嚟飲返杯食下嘢,夠曬Chill

▫️棒棒鵝肝

▫️ 薄切炙燒吞拿魚腩

▫️西班牙薯仔蛋餅

▫️巴塞隆拿式烤紅蝦

▫️黑安格斯肉眼牛扒配香草青醬

🍹ᴡʜɪᴛᴇ sᴀɴɢʀɪᴀ

🍹ʀᴇᴅ sᴀɴɢʀɪᴀ
紅酒加入蘋果、桃、橙及肉桂,味道相對濃郁啲~