2024-03-02 91 瀏覽
💠蟹膏蕃茄湯檬🦀🍅大大件蟹膏餅食落口啖啖都食到蟹嘅鮮香味😍吸滿湯汁,配料仲好豐富,有蕃茄、豬紅、豆卜、扎肉、生菜等等,蟹膏嘅香味再配埋酸酸甜甜嘅蕃茄湯,超級開胃又醒神😬👍🏻食極都唔夠💠烤豬肉湯河🐷香噴噴嘅烤豬肉唔會太鹹,肥美可口,配埋湯河就最夾,而且湯底都好清香👍🏻💠烤豬肉撈檬(加札肉)好香口入味而又唔會好鹹,配埋涼浸浸嘅撈檬,仲有配料同埋酸酸甜甜嘅魚露甜酸汁,好開胃又易入口😍💠越南香茅雞翼🐓煎至外皮香脆好香口🤭雞翼肉質嫩滑,仲有淡淡嘅香茅香味😬好惹味👍🏻💠米紙蝦卷(配自家醬)🦐薄薄又煙靭嘅米紙包住大大隻又彈牙嘅蝦,夾埋其他嘅配菜,食落口好Fresh,口感仲好豐富😊配埋自家醬都幾好味😋💠椰皇🥥好清甜😊解渴一流!💠班蘭綠豆糕😍煙煙韌韌,班蘭味好香濃,入面有香滑嘅綠豆蓉為餡料,味道好夾,好出色❤️我超鍾意食!💠紅豆糕+馬豆糕😬糕點甜度適中👍🏻紅豆糕有好多紅豆🫘而馬豆糕軟硬適中,有淡淡嘅馬豆味道👅💠芒果糯米卷🥭大大件,芒果好甜,糯米卷皮都好有嚼勁! 🎀餐廳設有自助水吧,斑斕水幾好飲😊上菜速度好快,值得讚👍🏻🌟第一郡 📍油麻地彌敦道483-485A號2樓

💠米紙蝦卷(配自家醬)🦐

💠椰皇🥥好清甜😊解渴一流!

💠紅豆糕+馬豆糕😬

💠芒果糯米卷🥭大大件,芒果好甜,糯米卷皮都好有嚼勁!

🎀餐廳設有自助水吧,斑斕水幾好飲😊上菜速度好快,值得讚👍🏻

🌟第一郡
📍油麻地彌敦道483-485A號2樓