2018-09-19 56 瀏覽
今日剪完頭髮,完全諗唔到食乜,又上黎麥子打邊爐 🤣🤣好好彩今日星期二唔多人,去到等一陣就有位 👍🏻 我地今次叫左 牛骨清湯,入面有一兩件牛骨腩肉,羅白同粟米!今次黎到,佢地做緊首 order 保証係 廿分鐘內送齊食野上黎,佢地放左個計時⌛️ 當然佢話過左會有折俾你,咁一定會係早到黎啦 🤣🤣今次叫左洛神玫瑰花茶 同 烏梅汁,生菜同烏冬,成日都覺得牛牛邊爐點都要烏冬或河粉!點都要叫 🤣🤣 個西方係前菜,送既 三花腱好爽口,兩三秒就食得,牛味今次淡左少少!脖仁,呢個仲係我叫咁多次都仲係好愛既一個部位 🤣🤣牛朴肉 其實係牛頸脊 👍🏻👍🏻👍🏻匙柄 呢個又係一定要叫 🤣🤣呢個係牛上肋,本來睇 Menu 相覺得都係 頸脊既 fd,但黎到似肥牛 🤣 不過又咁,佢好香牛味,油份又唔覺得佢好漏 😋勁愛既牛舌,不得了!
今日剪完頭髮,完全諗唔到食乜,又上黎麥子打邊爐 🤣🤣

三花腱好爽口,兩三秒就食得,牛味今次淡左少少!

脖仁,呢個仲係我叫咁多次都仲係好愛既一個部位 🤣🤣

牛朴肉 其實係牛頸脊 👍🏻👍🏻👍🏻

匙柄 呢個又係一定要叫 🤣🤣

勁愛既牛舌,不得了!
2018-09-11