2021-02-19
💛APT. Coffee·呢間我成日見佢門口好似好多人等緊 以為要等好耐位 所以一路都未食過🤭🤭但係其實好多人都係等咖啡架炸 而且佢係有兩個舖位 所以lunch time都絕對食得切😍😍😌·toast tailoring2 toppings $65 l 3 toppings $80 l 4 toppings $138如果大家大食D既話其實4個toppings個個應該抵食D架 因為呢個貴啲嘅材料都唔使另外加錢 而且仲有個side salad😈😈呢度係所有野你都可以自己揀既 麵包既話可以揀sourdough或者raisin & walnut 我自己中意後者多D 因為口感同味道都豐富D😙spread就有lemon cream cheese同埋pumpkin hummus揀 我自己鍾意佢個hummus多D 因為cream cheese個味霸道少少 唔係樣樣配料都夾🤣·mushroom l tomato with feta cheesetruffle scrambled eggs +$10chicken breast +$12smoked salmon l crab meat +$20配料方面我
toast tailoring
truffle scrambled eggs +$10
chicken breast +$12
配料方面我地全部都好中意 尤其係佢個雞胸超級出色 係嫩到不得了 你地睇相就知😍😍個scrambled eggs又係整得好出色 係真係會滑入口 而且蛋味同黑松露味都好濃😌佢個蘑菇都sauteed得好好 番茄仔都超juicy整體都超級滿意🤩
iced white $48
orange juice $38
佢呢度係連咖啡都有得自己揀blend 強度同埋foam texture 我男朋友幾鍾意☕不過因為我唔中意飲咖啡 所以我又喺咖啡鋪頭飲果汁啦😂😂佢個橙汁勁有驚喜 係真係自己打嘅 超多橙肉 而且好甜 真係好似食緊橙咁 我自己好中意🍊😌
📍灣仔月街2-12號地下A&B號舖
📍中環閣麟街34號美輪樓地下C號舖