2023-05-27
🇭🇰Burger Joys·chicken burger l fish burger $90 l classic buffalo wings $60呢間我之前已經同同事食過㗎啦 覺得佢啲漢堡包真係幾好食 所以今次就夜晚再黎食😎😎佢個brioche麵包繼續都係咁鬆軟 熱辣辣咁食落口感好好 而且影相都勁吸引🤩之後佢個雞肉好大塊 個雞皮部份好脆得黎中間既雞肉好多肉汁食落好juicy🐤個魚柳都好嫩我自己好鍾意🐟同埋我好鍾意佢個包中間既生菜 番茄 紫洋蔥圈全部都好新鮮 所以食落口感超好🍔因為我哋嗰日突然間好想食雞翼 所以我哋仲嗌咗呢個水牛城雞翼 估唔到幾有驚喜😈佢啲雞翼超大隻 而且佢個汁既辣味同酸味平衡得超好 食落好惹味🌶️·📍灣仔駱克道42-50號君悅居地下E舖📍西環西營盤第一街27-29號太益樓地舖
📍灣仔駱克道42-50號君悅居地下E舖
📍西環西營盤第一街27-29號太益樓地舖