2024-11-04
呢間野之前已經聽過朋友介紹,但真係太遠好唔方便就無去過😂😂但食左會想再食😍😍(10分為滿分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑Triple ($68)開心果/紅糖豆腐/焦糖燉蛋開心果味世一❤️❤️❤️❤️超濃開心果味,然後入面仲有開心果粒粒,食左一啖已經覺得不得了,而家打緊既時候仲回味緊,已經好想再去食🫣🫣紅糖豆腐又係超好味,唔會好甜但每一啖都有濃濃既豆腐香味,好似食緊豆腐花咁🤩🤩焦糖燉蛋就係3隻味入面相對失色既味,因為本身想食巴斯克蛋糕,點知去到佢無曬,以為賣曬就無,點知係佢筆完焦糖燉蛋落我地個杯到就拎左一盤新既出黎,真係dump心口🥹🥹🥹🥹價錢:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑老實講,3球$68真係唔算貴,仲要係好大一球,2個人share食都夠,當然食唔曬仲有其他size揀,任君選擇😝😝😝交通:🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑🌑🌑交通係超級唔方便,去到觀塘最篤篤既位置,行番去地鐵站都起碼10分鐘,但係又勁多人食喎,不過可能真係要咁遠覺可以平租啲,啲雪糕先可以唔賣咁貴😂😂😂環境:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑鋪頭入面環境都算闊落,只有企位,大部分人都會食完先走,同埋枱上面有啲小遊戲比大家玩下,都幾有趣特別❤️性價比:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑
(10分為滿分:🌕)
味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑
Triple ($68)開心果/紅糖豆腐/焦糖燉蛋
價錢:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑
交通:🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑🌑🌑
環境:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑
性價比:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑
呢間既雪糕係真係好味,價錢都合理,惟一既問題係太遠,下次惟有試下揸到去附近買上車慢慢食🫣🫣