2008-09-20 3 瀏覽
未夠7點去到已經無位, 一等就等左個幾鐘, 不過因為男朋友生日, 等下就等la, 一定要食好d!! 埋位已經8點15分。我地叫左:燒雞肉, 燒肋骨肉, 石頭飯, 蔥油餅, 天菊酒之後上檯既細細碟前菜, 都係好好味同精彩ga! 我覺得碟碟都好好味, 最好味係泡菜同豆角, 沙律都好好味, 仲有大豆芽....不過豆腐就有d淡。燒雞肉, 燒肋骨肉, 好滑, 好入味, 肋骨肉又滑又多汁, 入味得黎好有肉味, 好正。雞都好滑, 彈牙, 正!!阿珠媽教我地斟酒, 佢好攪笑, 話韓國人唔會斟酒俾自己, 要對方幫你斟。支酒甜甜地好易入口, 正。佢又幫我地攪個飯, 石頭飯好好味, 唔辣, 不過都好多料, 好夠味。蔥油餅都好好食, 外面好脆, 入面好多料, 食唔晒都要打包走。雖然2個人食左$544貴左d, 不過開心係呢度有服務又有笑容, 坐得舒服廁所乾淨。會再黎, 下次多d人就可以book 檯la!!

埋位已經8點15分。我地叫左:
燒雞肉, 燒肋骨肉, 石頭飯, 蔥油餅, 天菊酒

會再黎, 下次多d人就可以book 檯la!!