2018-04-13
做完運動成日經過呢間野,以前以為佢賣果汁,有日行去研究下,發現原來是韓式料理小店。有日試過買佢既壽司都好味唔heavy 好多蔬菜,今日有機會就試埋佢個signature meal, 可以選擇幾款主食,我今次就叫左牛肉,加左十蚊換brown rice and quinoa, 一攞上手,華!甘重既,番公司打開,華華華,好豐富,顏色好靚,而且真心唔太油,感覺好健康下,味道好讚,欣賞佢唔太油同埋唔咸,味道剛剛好,韓式料理好少可會唔落勁重味,呢間韓式小店真係做到,而且好好味,真正覺得係健康韓式料理唔係伏,但最後一盒都係食唔哂要分2餐,價錢可接受範圍,今次合共$98,間唔事一餐半餐都可以既,中環肥野選擇好多,健康好味餐真係要好好珍惜。推介各位經過而又喜愛健康口味,可一試。