2007-06-01
同家人一行3人食晚飯贈送ge面包凍冰冰, 一d都唔好味叫左一個set dinner : 餐湯+ risotto + 餐飲+ 甜品(coffe mousse) $69 真係好抵呀~ 又好味and唔細碟海鮮墨魚汁面$7x/8x : 好好味呀個汁, 亦有不少海鮮(有蝦、魚、青口、魷魚) 每樣都有2件左右, 又唔會好似pizzahut果d有時"霉霉"的!燴牛膝$15x : 呢個勁大碟, but 本人唔多喜愛吃牛膝, 只食左少少, 但幾like佢用d薯塊作底吸晒d汁, 好好味美中不足是service麻麻, 點菜時叫天不應叫地不聞, 仲要係閒日唔係holidays! waiters手忙腳亂, 成杯水(好彩係凍ge)倒左落我大脾! 經理都有d撞聾, 問佢拎隻匙都要講幾次佢先聽得到
贈送ge面包凍冰冰, 一d都唔好味