Bostonian Seafood & Grill (已結業)

2011-10-26 26 瀏覽
今日同朋友去左試尖沙咀朗廷的SUNDAY BRUNCH,估唔到真係好多驚喜!首先係蠔,十分新鮮,口感很不錯。想不到在這裡也可以吃到INTERCONTINENTAL的質素!有即煎的鵝肝和凍鵝肝醬,喜歡鵝肝的我吃了很多!煎鵝肝很講師傅的手勢,我食了兩塊一塊太熟另一塊就剛好,但可以任食鵝肝的地方這裡的質素算是不錯了,鵝肝本身的質量OK,當然比不上AMIGO的… 上面張相重有多款自家製醃三文魚,有黑椒、刁草同埋BEETROOT,好特別,但味道就一般啦!另外都有其他標準自助餐食物,質素都不錯。總體黎講有好有壞,但絕對值回票價,下星期日會同另一班朋友再來食過!

好新鮮!
有PRESERVE的CHERRY做伴碟!
右下角的是鵝肝TERRINE WITH BRANDY JELLY,好味!

另外都有其他標準自助餐食物,質素都不錯。
合格,夠新鮮!
食BUFFET必要有龍蝦,呢度個D都好新鮮
必食!下邊的是和牛,正!
很一般…
魚生同壽司可能係好多人食BUFFET的主要目標,如果你是這類人的話這裡不適合你 ;P
2011-10-22
好新鮮!
有PRESERVE的CHERRY做伴碟!
食BUFFET必要有龍蝦,呢度個D都好新鮮
必食!下邊的是和牛,正!
  • 鵝肝、龍蝦、醃三文魚、和牛