2015-07-14 916 瀏覽
又是一個 afternoon off 的日子。想去 ikea買支燈,想起一直想試又未試的這間 burger,就順路一試。來的時候已經是下午兩點半,星期一沒有多少人。在 cashier 點了,就坐低等食。點了一個 Mushroom beef burger,配餐有薯條和飲品。起初想飲樽裝檸茶,waiter 提議不如試下自家製 peach tea。Iced Peach Fruit Tea老實說,不算香,也不濃,有點碎果蓉在底,怪怪的,早知都係飲樽裝......Mushroom beef Burger起初是想點有隻燒冬菇果種,叫錯左。不過,我想講,真係無後悔,因為真係好好好味既 burger。個漢堡做得非常非常好,好有口感,多肉汁,濃郁既牛味。配合蕃茄,洋蔥,同燒過既蘑菇,個包好鬆軟﹝睇,已經覺得好靚﹞,真係天衣無縫。你當我是浮誇吧。成個 burger 其實都幾大份,但係,食完一個真係有衝動叫多一個。至於薯條,部分係連皮炸,唔油膩,其實都唔差,不過同個包比,真係差幾個 level。整體上,超級滿意。雖然價錢唔平,但真係,好耐無試過食完一個 burger 係有衝動叫多一個呢種感覺。你明我既意思啦
Iced Peach Fruit Tea
Iced Peach Fruit Tea
Mushroom beef Burger

Mushroom beef burger
整體上,超級滿意。雖然價錢唔平,但真係,好耐無試過食完一個 burger 係有衝動叫多一個呢種感覺。你明我既意思啦。
2015-07-13
Mushroom beef burger