2009-09-26
頭先剛剛吃完晚餐, 但真係令人失望!!1. 揀呢間餐廳0既原因, 係因為睇完呢度0既comment, 覺得唔錯, 所以好有expectation 咁去食, 仲已經揀哂呢度推介0既野食, 但都強差人意!2. 頭先食左: garlic bread, salmon salad, four cheese pasta, beef tanderloin. 最好食0既竟然係個唔洗錢0既garlic bread , salmon salad 都不過不失, 不過新鮮vege 可以難食得去邊?3. Four chesses pasta : 我真係真係食極都食唔出D cheese 味 , 乜最近D cheese 好貴咩?? 使唔使咁慳?? 好食0既 four cheese pasta 係好重cheese 味, 但食得出唔同cheese 0既 香味, 但呢度我只見到好多好希0既白汁, 一D都唔似加左cheese 後杰0既效果, 食左半碟就停左!4. breef tenderloin: 個牛真係好普通, 都算喇, 點解叫medium well, 但係出面可以濃得咁緊要, 出面係好苦Lor, 你睇到會覺得食左佢之
4. breef tenderloin: 個牛真係好普通, 都算喇, 點解叫medium well, 但係出面可以濃得咁緊要, 出面係好苦Lor, 你睇到會覺得食左佢之後會生cancer 果隻! 都係食左一半!! 仲有係佢個汁, 只令我覺得同大X樂個黑椒汁係無分別, 突然覺得"大X樂" 原來水準高左咁多?!!
5. 講埋環境, 真係迫到呢..........同隔離好似撘枱咁........ 間鋪好細, 原來你座走廊位, D 人得過係會撞到你Lor!!
6. 埋單: $550 for two , dinner
7. 好想知係間餐廳水準差左, 定係之前寫食評0既人唔係食開西餐呢?? 因為之前係外國住, 自己得閒有煮西餐, 亦都知道乜叫好想0既西餐& 意大利菜! 如果呢度都叫好食, 咁我只可以講係我唔鐘意hk fusion 0既意大利菜!!