2021-10-13
呢間餐廳最令我有印象就是時間好耐之前食過一次,去食嘅原因就係因為佢嘅裝飾。開到元朗,當然試吓佢有冇失準啦。yoho mall既dinner2人餐竟然$298仲要有慢煮牛柳食,咁大件事點可以唔宣傳開去。Dinner set $298包咗餐湯或者沙律,淨係個餐湯或者沙律都足料,絕不求其,餐湯嘅仲配左蒜蓉包。🥘🥪🥗溫泉蛋黑毛豬火腿卡邦尼🥓 🍝意粉來講我自己本身都好鍾意食卡邦尼,成日聽媽咪講話黑毛豬係豬裏面係靚嘅豬,味道果然唔錯。低溫慢煮牛柳扒大蝦🥩🍤本身好鍾意食慢煮既我,用到呢個價錢食真係覺得好抵,我見佢餐牌本身淨係呢個都要二百幾蚊,套餐到呢個價錢點樣做到,仲要有兩隻大蝦雜果莫希托 +$15雖然平時去酒吧都飲過,但見佢影到好似幾吸引,而且加$15咁大杯好抵。如果要有酒精嘅就要用返正價變相就貴好多。海鮮芒果蕃茄莎莎多士 $48叫呢個嘅原因其實係因為期間限定,一見到期間限定我就會好想叫,都幾開胃火龍果柚子藍莓窩夫 🧇 $98我想講叫指定款式嘅嘢叫窩夫有六折,六折咗之後真係好抵食。$59食到一個完整嘅窩夫,仲要上面有好多水果,絕對足料。
好耐之前食過一次,去食嘅原因就係因為佢嘅裝飾。
Dinner set $298
溫泉蛋黑毛豬火腿卡邦尼🥓 🍝