2018-07-25 597 瀏覽
今日番晏諗住入元朗食完野先番工,咁緊係去華嫂啦!可能係閒日,所以渣車入去去到空地都唔係太多人,可以慢慢泊車拎位,等左10分鐘左右,就已經可以坐低本身仲好驚咁大太陽會好熱,但入面有風扇吹下都ok,今次叫左招牌菠蘿包,同埋番茄豬扒雞翼面,仲有我至愛既冰花奶茶😍冰花奶茶茶味好夠,飲完一啖果種回甘令人好想再飲多啖😍😍野食都未到已經飲左半杯然後係番茄豬扒雞翼面,豬扒大大塊,番茄味濃,正👍🏻不過雞翼乾左少少招牌菠蘿包唔洗講喇,足料就出名既,又咸又甜咁都幾match~值得一提係個菠蘿包皮仲脆既😋有好多人之前都話華嫂d服務態度好差,但我自己又覺得無咩野,同埋睇得出好多都係熟客仔,好有打成一片既感覺,住左咁耐新界區,都係黎過一兩次,其實黎到真係好想食好多野,但自己食唔曬又唔想,下次都係叫多d人一齊黎開心share la~~😊😊

• 冰花奶茶
  • 招牌菠蘿包