2019-10-06 27 瀏覽
上個星期終於出糧,一定食返餐好啦!作為船長嘅fans。睇下有冇失水準先!入到去個環境比其他好,乾淨企理。好好彩就係今次有得坐係最近自助區既位置,食物都好乾淨,職員服務態度都好有禮貌,好nice。肉既質素都唔錯!今次我地揀左美國牛肉set,仲有收起笑湯底,牛肉,雞肉同豚肉任食。顔色同油脂分佈幾好,唔似街市買嘅平肉。食落口都係一如既往有水準,牛肉唔會太肥又有鮮味,豚肉反而比牛肉更嫩滑,充滿肉汁,搶左主角牛肉配菜方面選擇非常豐富,有各種丸類,腸仔,蔬菜,粉面,正常的火鍋配料應有盡有。另外,也有一些基本的飲品。環境方面呢間分店是全新裝修,非常闊落明亮。另外仲有個海鮮盤 好新鮮!有蜆 魚片 蝦 蠔 仲有四隻鮑魚除了海鮮另配有自助串燒,串燒醃製得入味,又打破一個以為是伏的想法。這碟串燒及燒物是會令你再追加的。

肉既質素都唔錯!

環境方面呢間分店是全新裝修,非常闊落明亮。

另外仲有個海鮮盤 好新鮮!
有蜆 魚片 蝦 蠔 仲有四隻鮑魚