2016-12-12 17058 瀏覽
呢個天氣最岩就BBQ,怕麻煩既我當然會揀自助BBQ場啦 起初以為近港島呢邊係冇自助BBQ場,要去到西貢個邊先有,但上左黎Openrice做小小research,先知原來石澳係有呢類BBQ場。見到其他人對林明園有唔錯既評價,所以就揀左佢啦。環境同地點對於住港島既我係非常方便,由SKW去到石澳都係差唔多半個鐘到。而且去到又易搵,係停車場行到最入就已經到。BBQ既地方尚算大,起碼唔會覺得好逼。而且仲有好多把風扇,如果怕熱既話就可以用。而且對面就係沙攤,食到飽可以去行一陣~~食物種類可以燒既野黎黎去去都係個D,丸類呀,扒類呀,菜,但我最欣賞既地方係調味料非常齊全豉油,蒜蓉醬,糖,鹽,牛油,辣醬都一應俱全~ 另外,飲品既種類都好多嫁~ (冇影到個凍櫃)服務方面呢個一定要讚一讚呀 由打電話去Book個時已經好好禮貌,去到個度仲好好招呼,想要D咩佢都會盡量去滿足你。另外,又會提供一切所需既野比你,例如燒烤差,碟,蜜糖,紙巾。而且會幫你透埋爐tim嫁~ 但個人覺得有樣野唔係幾好,就係佢會比一盒全新未開過既膠手套你,但根本唔會用得曬,感覺上下下要開過盒新好浪費~ 仲有既就係,雖然佢話限4個鐘,但其實你坐
呢個天氣最岩就BBQ,怕麻煩既我當然會揀自助BBQ場啦

環境同地點
食物種類

服務方面

呢個一定要讚一讚呀
 由打電話去Book個時已經好好禮貌,去到個度仲好好招呼,想要D咩佢都會盡量去滿足你。另外,又會提供一切所需既野比你,例如燒烤差,碟,蜜糖,紙巾。而且會幫你透埋爐tim嫁~ 但個人覺得有樣野唔係幾好,就係佢會比一盒全新未開過既膠手套你,但根本唔會用得曬,感覺上下下要開過盒新好浪費~ 仲有既就係,雖然佢話限4個鐘,但其實你坐耐小小都唔會有人催你或者趕你走
價錢方面
$150全包抵到爛!!!
如果係住港島呢邊,但又煩惱去邊度BBQ好,呢度會係一個幾好既選擇
2016-12-11