餐廳: 滿粥順德粥底海鮮火鍋
資訊:

2018-05-02 760 瀏覽
第一次食海鮮粥底火鍋,感覺好新鮮啊,啲嘢真係好好食。雖然間鋪係細咗啲,但係食物嘅質素真係非常之高,海鮮非常之新鮮,配料亦都好有特色。重點係最後嗰個粥真係非常之好食,海鮮味同配料味,全部融合晒埋一齊,而且個粥完全靠海鮮嘅精華將成個境界提升到另一個層次成個配搭非常之完美!而且員工態度好好,我打嚟訂枱嘅時候問咗好多問題,佢哋都一一解答,一開始我以為係同蒸氣火鍋嘅感覺差唔多!但結果完全唔同,粥底火鍋將所有海鮮直接放入去煮,個味出好多!正好多!仲有優惠卷送添!我一坐低就有同事同我講只要喺Facebook like 左個page 就有白酒送!一邊飲白酒一邊食海鮮成個感覺真係好滿足!!
2018-05-02
  • $198/位嘅海鮮餐