2024-09-14 19 瀏覽
最近我發現咗一間位於中環嘅餐廳,叫做P Lounge byPlaisance。呢間餐廳環境舒適,亦都有好正嘅西式美食可以選擇k。約咗朋友去聚會。首先嚟講講佢嘅午餐Set Menuc,可以揀一個主菜,再去任食新鮮嘅沙律吧。成個set都超值抵食,實實在在價錢相宜,味道令人上癮。再嚟試Sliders呢個又香又辣嘅迷你漢堡。麵包好鬆軟,肉餡肉質香嫩,配搭得啱啱好嘅法式白乳酪醬汁,入口即溶,每一口都飽滿口腔,好有飽足感,好味到不得了!最後佢個Turkey Cordon Bleu,烹調得非常到位。配上顏色鮮艷嘅貝納茲醬,口感酥脆,當咬到佢嘅時候,個味直頭人心,令人一試難忘。好食到爆啊!P Lounge by Plaisance,集合咗高質素食物同舒適嘅環境,佢嘅餐點質素之高,價錢之美,真心推薦大家去試。

首先嚟講講佢嘅午餐Set Menuc

2024-09-11