餐廳: 沙嗲王 (卓明大廈)
資訊:
條款及細則:

詳情可瀏覽:http://www.foodwisehk.gov.hk/zh-hk/food-wise-Eateries.php

2019-05-15 187 瀏覽
今晚同屋企人食飯,見我阿媽未試過,所以帶佢去試下。啲野食好大眾化,個白咖哩豬扒飯好多人食,不過我阿媽唔係好鍾意食咖喱,所以我哋冇叫到白咖喱豬扒飯,反而試咗第個石鍋豆腐煲。先來個韓國柚子雞翼,酸味啱啱好,唔會太個酸,而雞翼都幾大隻。之後叫咗個煙肉溫泉蛋沙律,溫泉蛋好大隻,配埋他他像一齊食,好好味。之後叫咗個煙肉溫泉蛋沙律,溫泉蛋好大隻,配埋它長一齊食,好好味。叫咗個蟹黃豆腐石鍋煲,配埋薄餅,好好食,蟹黃味很重。
今晚同屋企人食飯,見我阿媽未試過,所以帶佢去試下。
叫咗個蟹黃豆腐石鍋煲,配埋薄餅,好好食,蟹黃味很重。