2022-08-26
༺ Lady Nara ༻☽⋆.•*¨¨¨¨¨¨¨¨¨基本資料¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽➳ Lady Nara𖠚ᐝ 黃薑雞肉沙嗲($88)𖠚ᐝ泰式牛肉船麵($138)𖠚ᐝ燒豬頸肉配青木瓜沙律($128)𖠚ᐝ 椰青($48)𖠚ᐝ鮮椰子沙冰($55) ʀᴇᴠɪsɪᴛ: ♥︎♥︎♥︎♥︎♡☽⋆.•*¨¨¨¨¨¨¨¨¨食後感¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽➳ 黃薑雞肉沙嗲($88)串燒燒得好香~雞肉好嫩滑,單食會食到黃薑同烤過好香既味🥰近呢排食過好幾間泰國嘢,呢間串燒最正,沙嗲汁都好多花生碎,仲有一個清爽啲,酸酸地嘅汁🍋➳ 泰式牛肉船麵($138)有勁多牛肉!牛展、牛肉片、牛丸、牛柏葉、牛筋都有🐮仲有每款都有幾件😍超正!啲麵係偏幼既金邊粉,好吸湯底!湯底都係好濃,不過有啲厚啲既牛,例如牛展牛筋中間唔太吸汁,如果可以索到多啲湯底就好😆➳ 燒豬頸肉配青木瓜沙律($128)燒豬頸肉好脆,但有少少韌,調味上都ok! 我覺得唔點汁好食啲🤣至於青木瓜沙律酸酸地好開胃🥗仲有少少菜比你包住豬頸肉食😋➳ 椰青($48)➳鮮椰子沙冰($55) 兩杯飲品都好正🥰鮮椰子沙冰就係椰奶沙冰🥥🍼好凍不過好好飲😆椰青好fres
➳ Lady Nara
𖠚ᐝ 黃薑雞肉沙嗲($88)
𖠚ᐝ泰式牛肉船麵($138)
𖠚ᐝ燒豬頸肉配青木瓜沙律($128)
𖠚ᐝ 椰青($48)
𖠚ᐝ鮮椰子沙冰($55)
ʀᴇᴠɪsɪᴛ: ♥︎♥︎♥︎♥︎♡
➳ 黃薑雞肉沙嗲($88)
➳ 泰式牛肉船麵($138)
➳ 燒豬頸肉配青木瓜沙律($128)
➳ 椰青($48)
➳鮮椰子沙冰($55)
兩杯飲品都好正🥰鮮椰子沙冰就係椰奶沙冰🥥🍼好凍不過好好飲😆椰青好fresh, 仲可以食到椰子肉😋
☽⋆.•*¨¨¨¨¨¨¨¨¨餐廳環境¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽
餐廳環境都好舒服,裝修有啲花花草草🌿仲有好多打卡位,相信女仔會幾中意🫶🏻而且位置之間都有好多空位!