2022-05-24
朋友約咗嚟呢間食飯,我哋午市時間嚟食,呢度冇午市套餐的,全部單點,而且3點落場,時間好趕急好倉猝,呢一點真係比較差!不過,食物質素我覺得相當唔錯,幾好幾好!鍾意佢哋嘅蓮藕尖,係迷你蓮藕,幾得意, $68左右,唔係好記得價錢!豬腿都OK, $118有五隻,超級濃郁,好食好食,自己做唔到的口味!我的瘦瘦朋友食好少,我一個人食咗三隻!有個又有糯米飯又有排骨的,都唔錯,唔食辣嘅朋友可以點呢個,!如果有辣味版本就更加好!點咗一個涼粉$48 ,酸酸辣辣,超級超級好食,不過真係偏辣的!最後仲有辣子雞,呢味餸我覺得唔需要嗌,因為完全冇肉的,全部都係雞骨同雞皮,九唔搭八,啲咁嘅嘢俾人食😵💫整體來講唔錯,不過真係唔好叫辣子雞,一定後悔!呀,仲有,天地1號有啲貴, $68 +1,叫咗椰子汁,嚟到竟然係椰子奶,唔知點講好,我唔係好飲奶的,希望佢哋餐牌寫清楚少少🤏🏻整體來講我覺得好開心,又可以見到朋友,又可以食到好嘢,唯一短處係好早收好早落場,三點就要講拜拜
整體來講唔錯,不過真係唔好叫辣子雞,一定後悔!