2019-05-27
最中意食burger 架啦呢間我係十級都有8級推薦!中價,但食物、環境同服務都好好!而漢堡包我叫左單層,好juice,d肉汁仲流出黎好好味,而份量對一個女仔黎講岩岩好!好中意佢個包既質地,好鬆軟,鬆軟得黎又唔會變形!叫左個芝士薯條,熱辣辣,好正,薯條有咬口,唔會好粉,同隻芝士好搭,不過美中不足既係,芝士浸淋左d薯條,所以下次d芝士醬一定要另上(但唔知得唔得)Milk Tea Shake係香港限定,所以一定要飲,飲落好滑好正,唔會死甜,仲會有淡淡既奶茶味,嗌果陣好驚會好大陣香精味,陣味會好假,點知原來係咁好飲🥳🤤🤤🤤當日中午時分,雖然有好多人等拎餐,但即叫即整,都好快手,由落單到取餐都係10分鐘,唔洗挨餓,實在太好!不過搵位都好難,等人地食完走都等左15分鐘,等到我都發毛啦!所以一定要拎左位先出去order!呢間一定要encore😚
呢間我係十級都有8級推薦!
中價,但食物、環境同服務都好好!
好中意佢個包既質地,好鬆軟,鬆軟得黎又唔會變形!
呢間一定要encore😚