2017-06-23 1486 瀏覽
連續落左兩個星期雨,呢兩日終於放晴,加上星期五緊係要搵個坐得舒服嘅地方好好食個lunch! 來到商場,嘩間間都超多人等位,應該大家襯天晴出黎食飯。最後見agnes b竟然有位,之前食過ok所以就食佢!Lunch set 有五款意粉揀,剛好一行五人可以一次過試曬佢煙三文魚香草醬扁意粉唔錯,三文魚有獨特的煙香味,配上香草醬相當清新,我個人好鍾意;肉醬意粉保持水準,基本上係穩陣之選,一間西餐廳如果連肉醬意粉都做唔唔好的話,真係好極有限。另有松露雜菇意粉,食素人仕恩物;雞肉西班牙肉腸意粉,同卡邦尼意粉。五款質素都係合格之上。其實我最鍾意係呢度嘅熱朱古力,出名夠滑而又香濃,連餐只係加廿蚊雞,超抵!另一樣我好鍾意嘅係呢度張梳化,超舒服。總括呢度食物質素有保證,坐得舒服,讚