2011-07-15
其實都一段時間之前幫襯嫁啦, 襯我依家開左個戶口, 就補返個食評俾佢啦!!記得依間鋪新開張個段時間派過D傳單, 見到D食物數量有好多選擇, 而且價錢唔係貴!!終於去幫襯一下lo...店鋪細細間, 但內裹裝潢都唔簡單, 而且勁有日本FEEL, 真係細細間反而感覺仲正!!而且可能因為店鋪細間的關係, 幫襯的人一定唔會多, 因為只能夠入得到幾個人(10個人都應該冇)所以覺得都幾FREE, 就好似包左間鋪幫襯咁 而且咁樣仲有一個好處..就係店員/店長可直接服務我地...唔使下下叫晒救命都冇人理...而且又唔會怕落左order等勁耐都冇得食, 太好了!!再說一次: 食物選擇多, 價錢不貴! 而且D魚生及材料真係新鮮又靚, 絕對唔係亂咁黎!! 要讚!而且店員/店長真係有禮貌而且又有笑容, 最重要係環境一流, 真係有讚冇彈呀!!!