2022-09-13 861 瀏覽
旺角呢間樓上🍽Cafe,鄰近油麻地🚇港鐵站,食品🍹飲品款式都🤩幾多,仲可以同朋友一齊嚟🥳玩board game 添。呢度地方👍十分之大,環境光猛🤩佈置簡約,而且利用咗高背椅🪑做間隔,所以私隱度都😎幾高。我哋今次揀咗個二人餐$269,都幾抵食。餐飲包四季春茶系列飲品,亦可以補差價轉其他系列飲品,幾有彈性,而且佢嘅飲品款式十分之多!今日嘅餐湯🥣係椰菜花忌廉湯🤤,味道清新又 creamy ,🧄蒜茸包🥖味道香濃而且都幾😋鬆脆。前菜🧄蒜片🐂牛柳粒雖然乾身咗🤏少少,不過肉質都幾鬆化,而且🧄蒜香味足。煙三文魚🐟配忌廉🍄雜菌天使麵🍝份量都唔細,鹹香嘅煙三文魚🐟配上 creamy 嘅🍄雜菌,再加上唔少嘅🧀芝士碎,味道好夾。BBQ汁🔥燒豬肋骨🐖配薯菜都好巨型🤩,而且上枱嘅時候十分之香🤤。上邊鋪滿左🌱香草BBQ醬,味道😋十分之惹味👍。🐖肉質好鮮嫩🤤鬆化,而且都幾🥰入味,又抵食!

上邊鋪滿左🌱香草BBQ醬,味道😋十分之惹味👍。

🐖肉質好鮮嫩🤤鬆化,而且都幾🥰入味,又抵食!
午餐