2021-07-02
位置有啲難搵,沿樓梯上轉右再去另一building, 不過真係好舒服, 樓底好高,好有空間感❣,覺得自己唔似喺香港,雖然多人,但因為本身位都好多,所以唔會覺得密集🌟,有outdoor 位,不過天氣太熱,所以我地都決定坐Indoor.等位嘅位置都好寬敞用QR code點餐,點咗個凍mocha , 點嘅時候好多option , 有soya milk , 少冰…咁,好細緻嘅,另外要咗個piccolo 加個 Fig sando,即無花果三文治。好快就有野食, mocha 嚟到好多朱古力粉喺面,感覺heavy , 底用個木碟盛住,幾日式☺,整體有啲甜,用硬身紙飲管,好環保💗Fig sando 原來中間係cream cheese , 其實點餐時擺喺甜點個欄我已經覺得奇,原來真係甜嘅三文治,好怪😵,我地兩個人share 一份都覺得好漏😶。
等位嘅位置都好寬敞